Al·lèrgens
Els establiments en els quals es pot adquirir qualsevol mena de menjar, com ara bars, restaurants, pastisseries, supermercats, mercats..., han de proporcionar informació sobre els 14 grups d'aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies.
L'inici de l'aplicació del reglament europeu 1169/2011 i del Reial decret 126/2015, de 27 de febrer, ha obligat els locals de restauració, i també altres establiments de comerç alimentari, a informar els clients sobre la presència d'aliments que puguin produir al·lèrgies o intoleràncies.
Des de Diputació, per tal de facilitar el compliment de la norma, hem elaborat un cartell informatiu que es pot descarregar per tal de que els establiments ho puguin penjar de forma visible per als seus clients. Atesa la importància d’aquesta informació, el cartell està redactat en diversos idiomes.
Per descàrregues feu clic a la imatge.
Tu privacidad es nuestra prioridad
Para proteger tu intimidad, antes de continuar queremos asegurarnos que sabes que, tanto nosotros como nuestros colaboradores, utilizamos algunas “cookies” en la web para facilitarte el uso:
- Propias y de terceros con fines estadísticos, con las que no se recoge información de los usuarios ni se registran las direcciones IP de acceso.
- Propias y de terceros para garantizar el funcionamiento básico, como la sesión de usuario, y aspectos de personalización, como el idioma de nuestras páginas.
Guardamos la aceptación de cookies durante 30 días para mejorar la experiencia de navegación. Recuerda que puedes eliminar las cookies de tu navegador. - De terceros para mostrarte información de nuestras redes sociales, como Facebook, X, YouTube, etc. Al acceder a estos sitios web podrás decidir si aceptas o no sus políticas de privacidad y de cookies.