Curs: Els productes de la pesca i les seves transformacions
26/04/2017 - 10/05/2017
Consultar el programa adjunt.
Curs organitzat per la Diputació de Barcelona, adreçat a professionals de l'administració local de l'àmbit de la salut pública. Es realitzarà el 26 d'abril, 3 i 10 de maig de 2017.
Aquest curs consta d'exposicions teòriques i de visites guiades a centres d'elaboració amb productes de la pesca.
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.