Els autocontrols als establiments alimentaris: Els prerequisits

Des del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona us informem que el Grup de Referència en Autocontrols de Catalunya (GRACAT), format per representants de l'administració autonòmica i local: Agència de Protecció de la Salut, Diputació de Barcelona, l'Agència de Salut Pública de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació de Municipis i Comarques de Catalunya, ha elaborat una estratègia i un pla d'acció per millorar l'aplicació dels autocontrols dels establiments alimentaris.

imatge de la col·lecció de fulletons informatius sobre els prerequisits

En el marc d'aquesta estratègia s'han elaborat una sèrie de fulletons informatius sobre els autocontrols, on s'explica de forma pràctica en què consisteixen i com s'han d'implementar als establiments alimentaris. Aquesta sèrie, titulada "Els autocontrols als establiments alimentaris: Els prerequisits", està formada per 10 fulletons diferents, cadascun dedicat a un prerequisit, que tenen com a finalitat informar als operadors dels establiments alimentaris sobre les mesures necessàries per prevenir els riscos sanitaris procedents de l'entorn i servir d'eina de suport per a que elaborin els autocontrols en el seu establiment.

Aquests quadríptics estan dissenyats de forma senzilla i pràctica, mitjançant el sistema de pregunta i resposta per tal de facilitar-ne la implantació.


 

Enllaç a Guies d'autocontrols i d'altres documents relacionats.