Al·lèrgens
Els establiments en els quals es pot adquirir qualsevol mena de menjar, com ara bars, restaurants, pastisseries, supermercats, mercats..., han de proporcionar informació sobre els 14 grups d'aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies.
L'inici de l'aplicació del reglament europeu 1169/2011 i del Reial decret 126/2015, de 27 de febrer, ha obligat els locals de restauració, i també altres establiments de comerç alimentari, a informar els clients sobre la presència d'aliments que puguin produir al·lèrgies o intoleràncies.
Des de Diputació, per tal de facilitar el compliment de la norma, hem elaborat un cartell informatiu que es pot descarregar per tal de que els establiments ho puguin penjar de forma visible per als seus clients. Atesa la importància d’aquesta informació, el cartell està redactat en diversos idiomes.
Per descàrregues feu clic a la imatge.
Your privacy is our priority
To protect your privacy, before continuing we want to make sure that you know that, both we and our collaborators, use some “cookies” on the website to facilitate its use:
- Own and third party for statistical purposes, with which no user information is collected nor access IP addresses are recorded.
- Our own and third parties to guarantee basic functioning, such as the user session, and personalization aspects, such as the language of our pages.
We save the acceptance of cookies for 30 days to improve the browsing experience. Remember that you can delete cookies from your browser at any time. - From third parties to show you information from our social networks, such as Facebook, X, YouTube, etc. By accessing these websites you can decide whether or not you accept their privacy and cookie policies.