27/10/2023 13:28 h.

Gastronom Forum Barcelona 2023

Comparteix

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Torna el Gastronomic Forum Barcelona del 6 al 8 de novembre de 2023 en la Fira Internacional de Barcelona, al recinte de Montjuïc.

La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona forma part de la Xarxa Productes de la Terra (XPT) i serà al fòrum juntament amb 26 empreses que també en formen part i que són una bona representació de la riquesa i diversitat dels productes del territori de Barcelona i dels empresaris de la terra (vins i cava, fruita seca, cafès i xocolates, embotits, conserves, fruita seca ecològica, cerveses, canelons, croquetes, kombutxa, llegums i vegetals conservats de forma natural, carns o pizzes artesanes).

Trobareu la XPT a l’Espai Catalunya, conjuntament amb Girona Excel·lent, la Diputació de Lleida i Prodeca.

El Gastronomic Forum Barcelona és l’aparador ideal per a les novetats del sector gastronòmic i una magnífica plataforma comercial que es caracteritza per afavorir l’intercanvi d’informació entre els expositors i el públic especialitzat atret per un espectacular programa d’activitats ofertes pels millors cuiners del món. L’esdeveniment permetrà a tots els agents del sector retrobar-se, compartir experiències i projectar solucions de futur. 

Aquest any, l’alimentació sostenible serà la protagonista de l’espai ForumLab, un laboratori d’idees on es tractaran temes de digitalització, gestió i finançament empresarial.

El perfil del visitant és de caràcter professional: distribuïdors, responsables de compra del sector de la restauració, empresaris de restauració i indústria agroalimentària, administracions i associacions, centres de formació, cuiners, enòles, botigues especialitzades, periodistes i crítics gastronòmics, entre altres. 

Volem convidar-vos a participar en el fòrum d’enguany i especialment els comerços i restaurants, per tal que pugueu conèixer i gaudir dels productes del territori que poden donar un valor afegit als lineals de les vostres botigues i a la carta dels vostres restaurants.

El dilluns 6 de novembre s’hi donarà el tret de sortida i hi trobarem productors i fabricants d’aliments i begudes, distribuïdors i empreses del sector de la restauració, publicacions gastronòmiques, entitats, institucions, empreses de serveis, equipament i maquinària per a hoteleria, utillatge, tèxtil, etcètera.

El dimarts 7 al matí, entre les 11 h i les 13 h, celebrarem la presència i aportació de les dones al sector agroalimentari del territori, amb un acte de reconeixement a les dones membres de la XPT que treballen productes singulars.