Taller. Fem pasta fresca // 30 hores
Descripció:
Espagueti, conchiglioni, ravioli, straccetti, pesto, putanesca... El so d’aquestes paraules amaguen formes i gustos que ens apropen a les terres de la península italiana. De nord a sud, anirem descobrint cada dia plats de pasta tradicionals amb les seves salses per acompanyar. Plats cuinats per les “nonnes” italianes que seran tota una descoberta d’aquesta cuina tan variada i gustosa.
Aquest curs està adreçat a totes aquelles persones que volen descobrir el món de la pasta feta a casa d’una manera propera i divertida.
Modalitats: presencial
Requisits: cap
Preu: 145 €
(106€ de la formació +39€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CA12A
Horari: dl. 11:30 a 13:30h
Inici-Final: Del 13/01/2025 - 12/05/20254
Durada: 15 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107
Tu privacidad es nuestra prioridad
Para proteger tu intimidad, antes de continuar queremos asegurarnos que sabes que, tanto nosotros como nuestros colaboradores, utilizamos algunas “cookies” en la web para facilitarte el uso:
- Propias y de terceros con fines estadísticos, con las que no se recoge información de los usuarios ni se registran las direcciones IP de acceso.
- Propias y de terceros para garantizar el funcionamiento básico, como la sesión de usuario, y aspectos de personalización, como el idioma de nuestras páginas.
Guardamos la aceptación de cookies durante 30 días para mejorar la experiencia de navegación. Recuerda que puedes eliminar las cookies de tu navegador. - De terceros para mostrarte información de nuestras redes sociales, como Facebook, X, YouTube, etc. Al acceder a estos sitios web podrás decidir si aceptas o no sus políticas de privacidad y de cookies.