Cuina taller I// 60 hores

Descripció:

La cuina: supervivència o plaer?

En aquest curs d’iniciació aprendràs que la necessitat d’alimentar-se, de mica en mica es va convertint en un plaer quan es coneixen les tècniques adequades. Aprendràs a tallar els aliments correctament, tocaràs les verdures, cereals i llegums, coneixeràs els peixos i les carns i una petita mostra de dolços. També faràs un tastet per les diferents tècniques de cocció.

Curs adreçat a totes aquelles persones amb inquietuds per iniciar-se en el món de la cuina i per aquelles que, tot i cuinar diàriament, volen entendre i polir les tècniques bàsiques que les portaran més enllà.

 

Modalitats: presencial

Requisits: cap

Preu: 335 € 

(141€ de la formació +194€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)

Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat o amb la docent Sandra de Haro a través d'un correu a haromsn@diba.cat

GRUPS PRESENCIALS

Codi: CA02A

Horari: dc. 16:00 a 18:00h

Inici-Final: Del 16/10/2024 - 28/05/2025

Durada: 30 setmanes

Codi: CA02B

Horari: dj. 11:30 a 13:30h

Inici-Final: Del 3/10/2024 - 29/05/2025

Durada: 30 setmanes

 

Escola de la Dona

Espai Francesca Bonnemaison

Sant Pere Més Baix, 708003 Barcelona
Instagram de l'escola de la dona

Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous,  tarda de 15:00 a 19:00 hores

Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat

Tel. 934 049 107