Tornar a Seguretat alimentària
Normativa de seguretat alimentària en l'àmbit del comerç minorista i de la restauració
La relació de normes que s'exposa és extreta dels butlletins i diaris oficials que afecten a l'àmbit territorial de Catalunya i s'actualitza a mesura que es publiquen. També podeu consultar la base de dades de legislació de l’ACSA: https://legisali.uab.cat/
Data de l'última actualització: setembre 2021.
- DISPOSICIONS GENERALS
- Lleis marc (normativa estatal i autonòmica).
- Condicions generals per a establiments i productes.
- Control oficial, registre i ordenació i regulació administrativa.
- Etiquetatge i informació al consumidor.
- Additius alimentaris
- Contaminants
- DISPOSICIONS SECTORIALS. ALIMENTS I BEGUDES
- Condicions sanitàries d'aigua potable.
- Aigües de beguda envasada.
- Begudes i sucs.
- Cafè, te, cacau, infusions.
- Carn i productes carnis.
- Congelats.
- Fruites i hortalisses.
- Gelats.
- Llet i derivats.
- Mel, llaminadures i torrons.
- Menjars preparats (veure també: "begudes i sucs", "sopes, salses i aperitius").
- Olis i greixos.
- Orxates i granissats.
- Ous i ovoproductes.
- Pa i/o pastisseria.
- Peix, productes de la pesca i de l'aqüicultura.
- Queviures, supermercats i grans superfícies.
- Sopes, salses i aperitius.
- Transport d'aliments.
- Venda ambulant.