Curs "La gestió de perills alimentaris en les inspeccions sanitàries a l'àmbit local"
19/06/2019 09:00 - 14:30
Curs organitzat per la Diputació de Barcelona, adreçat a tècnics de salut pública, amb l'objectiu de posar a l'abast dels inspectors sanitaris els perills sanitaris que es produeixen en els establiments minoristes d'alimentació, tant a l'emmagatzematges, com el processat, servei o venda d'aliments.
Més informació i inscripcions: Mitjançant l'aplicació informàtica GESTFORMA.
Lloc
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.