Taller de perfeccionament de pastisseria // 90 hores

Descripció:

Curs d’ampliació i perfeccionament de coneixements de pastisseria.

Consolidaràs i assoliràs aprenentatges per realitzar d’una manera més sòlida i autònoma elaboracions amb un nivell de dificultat superior Adquiriràs nous coneixements i aplicaràs la transversalitat de les tècniques apreses en cursos anteriors per aconseguir uns resultats professionals. S’incidirà en el refinament dels acabaments , decoracions i presentació final. Com a resultat d’aquests rigor metòdic, s’obtindran creacions dolces amb tècniques complexes, de noves tendències i presentacions d’avantguarda.

En finalitzar aquests curs estaràs preparat per obtenir unes bases sòlides adreçades a obtenir una formació complerta en el món de la pastisseria.

Adreçat a totes aquelles persones amb coneixements de pastisseria que vulguin completar i perfeccionar els seus aprenentatges i tot aquell professional que vulgui emprendre, reciclar-se o perfeccionar-se en el món de la pastisseria.

 

Modalitats: presencial

Requisits: Pastisseria II o prova de nivell

Preu: 464 € 

(191€ de la formació +273€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)

Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat

GRUPS PRESENCIALS

Codi: CC03A

Horari: dc. 10:30 a 13:30h

Inici-Final: Del 02/10/2024 - 14/05/2025

Durada: 30 setmanes

 

Escola de la Dona

Espai Francesca Bonnemaison

Sant Pere Més Baix, 708003 Barcelona
Instagram de l'escola de la dona

Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous,  tarda de 15:00 a 19:00 hores

Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat

Tel. 934 049 107