Taller de perfeccionament de pastisseria // 90 hores
Descripció:
Curs d’ampliació i perfeccionament de coneixements de pastisseria.
Consolidaràs i assoliràs aprenentatges per realitzar d’una manera més sòlida i autònoma elaboracions amb un nivell de dificultat superior Adquiriràs nous coneixements i aplicaràs la transversalitat de les tècniques apreses en cursos anteriors per aconseguir uns resultats professionals. S’incidirà en el refinament dels acabaments , decoracions i presentació final. Com a resultat d’aquests rigor metòdic, s’obtindran creacions dolces amb tècniques complexes, de noves tendències i presentacions d’avantguarda.
En finalitzar aquests curs estaràs preparat per obtenir unes bases sòlides adreçades a obtenir una formació complerta en el món de la pastisseria.
Adreçat a totes aquelles persones amb coneixements de pastisseria que vulguin completar i perfeccionar els seus aprenentatges i tot aquell professional que vulgui emprendre, reciclar-se o perfeccionar-se en el món de la pastisseria.
Modalitats: presencial
Requisits: Pastisseria II o prova de nivell
Preu: 464 €
(191€ de la formació +273€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CC03A
Horari: dc. 10:30 a 13:30h
Inici-Final: Del 02/10/2024 - 14/05/2025
Durada: 30 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107