Cuina de Nadal // 20 hores

Descripció:

Quan arriben les festes de Nadal la cuina agafa protagonisme. No volem deixar cap detall desatès: la taula ben parada, el menjador ben guarnit i, sobretot, unes menges que ens facin ser el millor dels amfitrions.

Descobreix com gaudir d’aquestes dates omplint la taula de plats festius, elegants i saborosos: uns bombons de chutney de mango i rocafort per anar obrint boca, un timbal de llenties i llagosta que encuriosirà els convidats, la poularda farcida que farà tastar el Nadal més clàssic i la Carlota de castanyes, per acabar un àpat envoltats de la gent més propera.

Ingredients tradicionals cuinats de manera actual que faran d’aquests àpats un plaer per compartir a taula.

 

Modalitats: presencial

Requisits: cap

Preu: 107 € 

(75€ de la formació +32€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)

Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat

GRUPS PRESENCIALS

Codi: CH01A

Horari: dt. 16:00 a 18:00h

Inici-Final: Del 08/10/2024 - 10/12/2024

Durada: 10 setmanes

 

Escola de la Dona

Espai Francesca Bonnemaison

Sant Pere Més Baix, 708003 Barcelona
Instagram de l'escola de la dona

Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous,  tarda de 15:00 a 19:00 hores

Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat

Tel. 934 049 107