Cuina marinera // 20 hores
Descripció:
Si ets amant del mar i t’agrada el peix, no et pots perdre aquesta proposta formativa. La cuina dels pescadors és una icona de la identitat marinera del litoral català. El mar ens nodreix d’infinitat de delícies, sucosos peixos, mol·luscs, mariscs, etc. Al voltant de tots aquests productes existeixen múltiples possibilitats.
En aquest curs podràs descobrir i conèixer el receptari tradicional de la cuina dels pescadors.
Curs adreçat a totes aquelles persones que volen gaudir i aprendre a elaborar i ampliar el receptari amb plats típics de les nostres costes.
Modalitats: presencial
Requisits: cap
Preu: 75 €
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CA25A
Horari: dc. 11:30 a 13:30h
Inici-Final: Del 02/04/2025 - 11/06/2025
Durada: 10 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.