Art i ciència de la cuina de l'arròs // 20 hores
Descripció:
En aquest curs aprendràs diferents tècniques per cuinar saboroses receptes realitzades amb aquest ingredient bàsic tan present en la nostra cultura, l’arròs. Et donarem a conèixer els diferents tipus d’arròs que trobem al mercat i t’explicarem com s’han de cuinar.
Curs demostratiu adreçat a totes aquelles persones interessades en conèixer el món de la cuina de l’arròs i descobrir les seves varietats, les tècniques de cocció, i la seva versatilitat.
Modalitats: presencial
Requisits: cap
Preu: 107 €
(75€ de la formació +32€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CA17A
Horari: dt. 16:00 a 18:00h
Inici-Final: Del 14/01/2025 - 25/03/2025
Durada: 10 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.