Jornada "Els llegums: de la tradició a la innovació"
Acte inscrit en el marc de l'any de les lleguminoses al Fòrum Gastronòmic
La Xarxa Productes de la Terra i la Fundació Miquel Agustí organitzen una jornada sobre les lleguminoses en el marc del Fòrum Gastronòmic. El 2016 ha estat definit per la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l'alimentació i l'agricultura) l'any internacional dels llegums per difondre arreu els avantatges nutricionals d'aquest aliment.
Durant la jornada repassarem la història del consum dels diferents llegums a Catalunya, coneixerem, de la mà dels seus productors, l'activitat que s'està duent a terme per recuperar i promocionar les varietats més arrelades al territori, i, finalment, realitzarem un tastet d'aquest aliment.
Assistents
- Empreses de la Xarxa
- Restaurants amb sensibilitat pel producte local
- Personal tècnic de la Xarxa
- Experts prescriptors
Lloc
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.