Jornada "Els llegums: de la tradició a la innovació"

Comparteix
26/10/2016 11.00 - 14:00 93 402 29 76 productesdelaterra@diba.cat

Fòrum Gastronòmic. Fira de Barcelona. Recinte Gran Vía, Pavelló 1 (Sala Catalunya) -Barcelona

Acte inscrit en el marc de l'any de les lleguminoses al Fòrum Gastronòmic

Inscripcions Documentació

La Xarxa Productes de la Terra i la Fundació Miquel Agustí organitzen una jornada sobre les lleguminoses en el marc del Fòrum Gastronòmic. El 2016 ha estat definit per la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l'alimentació i l'agricultura) l'any internacional dels llegums per difondre arreu els avantatges nutricionals d'aquest aliment.

Durant la jornada repassarem la història del consum dels diferents llegums a Catalunya, coneixerem, de la mà dels seus productors, l'activitat que s'està duent a terme per recuperar i promocionar les varietats més arrelades al territori, i, finalment, realitzarem un tastet d'aquest aliment.

Assistents

  • Empreses de la Xarxa
  • Restaurants amb sensibilitat pel producte local
  • Personal tècnic de la Xarxa
  • Experts prescriptors

Lloc