Comença el darrer curs del 1r trimestre del BAF 2023
01/03/2023
©Unsplash
L'atenció a les vulnerabilitats alimentàries des d'una perspectiva de garantia de drets i no reduccionista de la necessitat
Formació dirigida per Marta Llobet, Claudia Rocío, Maria Eugenia Piola, Araceli Muñoz i Paula Duran.
Els objectius d'aquest curs son:
- Conèixer el marc institucional, conceptual i legislatiu vigent en matèria de garantia del dret a l'alimentació.
- Aprofundir en les diferents vulnerabilitats i exclusions alimentàries i en el paper dels serveis socials per a donar-hi resposta.
- Conèixer les diferents prestacions i ajuts existents en matèria d'alimentació, així com projectes innovadors que posin pel davant la garantia del dret des de l'impuls d'un sistema alimentari local, just, participatiu, inclusiu, saludable i sostenible.
- Relació entre la sobirania alimentària, l'economia local i la reducció de la pobresa.
Aquestes formacions estan adreçades a professionals municipals dels governs locals de la província de Barcelona.
Més informació, consulteu aquí
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.