Webinar Festa Alicia't 2021
Webinar adreçat a públic professional i tècnics d'administració vinculats a la gastronomia. Tracta les innovacions per afrontar la crisi deguda a la COVID-19 i els seus efectes.
Assistents
Abigail Garrido Tinta, diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona.
Joan Ribes, antropòleg de la Fundació Alícia i moderador de l’esdeveniment.
Toni Massanès, director de la Fundació Alícia.
Núria Sala, directora de Enoturisme Penedès.
Edualt Alberich, membre d’Osona Cuina.
Laia Muguruza, formatges Blancafort.
Lloc
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.