Participació en la inauguració del Congrés Mundial de Cuina i Ciència
Assistents
Josep Tarin Canales, diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d'Incendis Forestals
Joan Guàrdia, Rector Magnífic de la Universitat de Barcelona)
Teresa Jordà, consellera del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
Representant de l’Ajuntament de Barcelona
Ferran Adrià, president del Comitè científic gastronòmic del Congrés
Davide Cassi, Universitat de Parma)
Simona Caselli, presidenta de AREFLH)
Pere Castells, president del Congrés
Delegacions a Parma, Buenos Aires, l'Havana, Galápagos, Amazònia, Harvard, Bangkok, Xile, Montreal, Tòquio, Turquia, Madagascar, Dinamarca, UC San Diego i Perú
Lloc
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.