Festa del Peix Senzill
Festa del Peix Senzill. Es tracta d’un acte que està finançat amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra. L'organitza l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf amb el suport de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, Escola d'Hostaleria de Sitges, Institut Joan Ramon Benaprès i el restaurant La Cucanya.
Assistents
Abigail Garrido Tinta, diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona.
Josep Maria Matas, gastrònom.
Francesc Murgadas, gastrònom.
Sergi de Seià, president de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica.
Isidre Also, director de NODE Garraf.
Rosa Huguet, presidenta de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf.
Sergi Tudela, director general de Política Marítima i Pesca Sostenible.
Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú.
Carlos Alcover, director del restaurant La Cucanya.
David Martínez, sommelier. Escola d’Hostaleria. Institut Joan R. Benaprès de Sitges.
Xavier Mestres, cuiner i membre del Senat Gastronòmic del Garraf.
Lloc
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.