Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2024-2025 octubre
Ir arriba

A fons

 

Avaluació del CuEmE: Resultats del curs 23-24 i novetats per al curs 24-25

 
 

 

Amb l’inici del nou curs, ens emociona seguir millorant el programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE), un compromís que hem mantingut durant els darrers catorze anys. Hem analitzat les demandes recollides en els qüestionaris d’avaluació del juny passat, que van comptar amb la participació d’ens locals, equips directius, tutors de cooperatives, alumnes i famílies. Ara l’objectiu principal és identificar percepcions, punts forts i suggeriments per optimitzar el programa.

 
Ir arriba

Actualitat

 

Donem la benvinguda a la 14a edició del programa CuEmE amb un vídeo sobre emocions i aprenentatge

 
 

 

El pròxim 17 d’octubre a les 12 h estrenarem un vídeo a la pàgina web del programa. Explorarem els vincles entre el benestar emocional i l’emprenedoria, i identificarem les emocions més habituals i com s’han de gestionar. Infants de diferents escoles, que han format part del CuEmE, compartiran les seves experiències emocionals durant el programa. No us ho perdeu!

 
 

Ampliem el període d’inscripció al curs de formació CuEmE!

 
 

 

Aquesta formació està dirigida a nous docents i tècnics d'ens locals amb l’objectiu d’oferir-los els coneixements necessaris per aprofundir en el programa CuEmE. El curs es fa íntegrament en línia i combina treball autònom amb sessions grupals, un format que facilita la immersió en els moments clau del programa i us permet compartir dubtes i experiències. Si encara no us hi heu inscrit, teniu temps fins al 3 d'octubre.

 
 

Paquet d’arrencada del curs 2024-2025

 
 

 

Com sempre a l’inici del curs, hem preparat un conjunt de documents per ajudar-vos a engegar una nova edició del programa. Al web del CuEmE trobareu el document de presentació amb infografies i informació visual per entendre què és el CuEmE, qui hi participa i quins recursos ofereix. També hem publicat cronogrames del programa i del projecte a l’aula en format Excel i  finalment una llista amb les dates dels moments clau del curs.

 
Ir arriba

El kit CuEmE

 

El Kit CuEmE: la vostra eina digital per a un nou curs

 
 

 

Amb l’inici del nou curs us recordem que el Kit CuEmE està disponible com a recurs digital per donar suport a professorat, personal dels ens locals i alumnat. Si és la vostra primera vegada al programa, teniu un tutorial que us guiarà per navegar pel Kit i familiaritzar-vos amb els recursos. L’accés per als ens locals i el professorat és amb contrasenya, que hem facilitat als ens locals. Si no la teniu, contacteu amb el tècnic de referència del vostre ens local.

 
Ir arriba

En el butlletí vinent parlarem de…

En el proper butlletí parlarem de...

En el pròxim butlletí, revisarem el que hem après amb el vídeo de benvinguda al curs, i destacarem la importància de les emocions en els processos d’aprenentatge. També recomanarem les eines del Kit CuEmE per guiar les primeres fases del projecte.

A més, compartirem una selecció d’experiències d’escoles i municipis, que anirem recollint les pròximes setmanes. Si voleu donar a conèixer l’activitat del CuEmE al vostre municipi, podeu enviar-nos-la mitjançant aquest formulari. No oblideu seguir-nos a les xarxes amb l’etiqueta #CuEmE.

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X