Normativa sobre pa i/o pastisseria.
Venda de pa i/o pastisseria.Venda de pa i/o pastisseria amb degustació.
Elaboració i venda de pa i/o pastisseria amb cocció de productes semielaborats.
Elaboració i venda de pa i/o pastisseria amb obrador.
Elaboració o venda de xurros.
Normativa sanitària específica
- Reial Decret 308/2019, de 26 d'abril, pel qual s'aprova la norma de qualitat per al pa
- Reial Decret 496/2010, de 30 d'abril, pel qual s'aprova la norma de qualitat per als productes de confiteria, pastisseria, brioixeria i rebosteria.
- Decret 333/1998, de 24 de desembre, sobre comercialització i venda de pa (DOGC núm. 2798, del 04/01/1999).
- RD 2507/1983, de 4 d´agost, pel qual s´aprova la Reglamentació tècnic-sanitària per l´elaboració i comercialització de masses fregides (BOE núm. 225, del 20/09/1983).
Anar a l'índex de normatives de Salut Pública