Normativa sobre ous i ovoproductes.
Venda d´ous i ovoproductes.
Normativa sanitària específica
- Reglament (UE) núm. 1308/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 17 de desembre de 2013, pel qual es crea l'organització comuna de mercats dels productes agraris i pel qual es deroguen els Reglaments (CEE) núm. 922 / 72, (CEE) núm. 234/79, (CE) núm. 1037/2001 i (CE) núm. 1234/2007.
- Reglament (CE) núm. 589/2008 de la Comissió, de 23 de juny de 2008, pel qual s´estableixen les disposicions d´aplicació del Reglament (CE) núm. 1234/2007 del Consell, referent a les normes de comercialització d´ous (DOUE L núm. 163, del 24/06/2008).
- Reial Decret 226/2008, de 15 de febrer, pel qual es regulen les condicions d´aplicació de la normativa comunitària de comercialització d´ous (BOE núm. 56, del 05/03/2008).
- Reglament (CE) núm. 853/2004 del Parlament Europeu i del Consell, de 29 d´abril de 2004, pel qual s´estableixen les normes específiques d´higiene dels aliments d´origen animal (DOUE L núm. 139, del 30/04/2004).
- Ordre del 9 de febrer de 1987, sobre normes específiques per a la preparació i la conservació de la maionesa d'elaboració pròpia i d'altres aliments amb ovoproductes (DOGC núm. 804 de 16/02/1987).
Anar a l'índex de normatives de Salut Pública