Normativa sobre olis i greixos.
Venda d´olis i greixos.
Normativa sanitària específica
- Reglament d'Execució (UE) núm. 29/2012 de la Comissió, de 13 de gener de 2012, sobre les normes de comercialització de l'oli d'oliva.
- Reial Decret 1431/2003, de 21 de novembre, pel que s’estableixen determinades mesures de comercialització en el sector dels olis d’oliva i del l'oli de pinyolada d’oliva.
- Ordre de 26 gener de 1989, per la qual s'aprova la Norma de Qualitat pels Olis i Grasses escalfades (BOE núm. 26, del 31/01/1989).
- Reial Decret 2551/1986, de 21 de novembre, pel qual es regula l’elaboració i comercialització de “l’oli de pinyolada refinat i d’oliva”.
- Reial Decret 308/1983, de 25 de gener, pel qual s’aprova la Reglamentació tecnicosanitària d’Olis Vegetals Comestibles.
- RD 1011/1981, de 10 d'abril, pel qual s'aprova la Reglamentació tècnic-sanitària per l'elaboració, circulació i comerç dels greixos comestibles (animals, vegetals i anhidres), margarines, minarines i preparats greixosos.
- Reial Decret 3000/1979, de 7 de desembre, sobre la regulació dels processos industrials en el sector de l’oli d’oliva.
Anar a l'índex de normatives de Salut Pública