Lleis marc
Normativa estatal
- Llei 17/2011, de 5 de juliol, de seguretat alimentària i nutrició (BOE núm. 160, del 06/07/2011)
- Llei 14/1986, de 25 d'abril, General de Sanitat. Títol II: 'de les competències de les administracions públiques', Capítol III: 'de les competències de les corporacions locals' (article 42) (BOE núm.102, del 29/04/1986).
- Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local. Títol II: 'El Municipi', Capítol III: 'Competències' (articles del 25 al 28) (BOE núm. 80, del 03/04/1985).
- Decret 2484/1967, de 21 de setembre, pel qual s'aprova el text del Codi Alimentari Espanyol (BOE núm. 248, del 17/10/1967).
Normativa autonòmica
- Llei 18/2009, de 22 d'octubre , de Salut Pública (DOGC núm. 5495, del 30/10/2009).
- Decret 20/2007, de 23 de gener , pel qual es dicten normes específiques en matèria de seguretat i qualitat agroalimentària per als petits establiments agroalimentaris en un entorn rural (DOGC núm. 4807, del 25/01/2007).
- Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya (DOGC núm. 3887, del 20/05/2003).
- Llei 15/1990, de 9 de juliol, d´Ordenació Sanitària a Catalunya (DOGC núm. 1324, del 30/07/1990).
- Llei 15/1983, de 14 de juliol, de la higiene i el control alimentaris (DOGC núm. 347, del 22/07/1983).
Anar a l'índex de normatives de Salut Pública