Carn i productes carnis.
Venda de carn fresca i derivats carnis.
Normativa sanitària específica
- DECRET 9/2019, de 8 de gener, relatiu a la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització de caça silvestre destinada al consum. (DOGC núm. 7785, de 10-01-2019)
- Reglament (CE) núm. 543/2008 de la Comissió, de 16 de juny de 2008, pel qual s'estableixen normes de desenvolupament de l'Reglament (CE) nº 1234/2007 de Consell pel que fa a la comercialització de carn d'aus de corral.
- ORDRE ARP/304/2005, d'1 de juliol , per la qual es determinen els productes típics tradicionals que poden elaborar les carnisseries-cansaladeries de Catalunya (DOGC núm. 4423, de l'11/07/2005).
- Reglament (CE) núm. 853/2004 del Parlament Europeu i del Consell de 29 d´abril de 2004, pel qual s´estableixen les normes específiques d´higiene dels aliments d´origen animal (DOUE L núm. 139, del 30/04/2004).
Altres normes relacionades:
- Reial Decret 474/2014, de 13 de juny, pel qual s'aprova la norma de qualitat de derivats carnis.
- Llei 8/2003, de 24 d'abril, de sanitat animal (BOE núm. 99, del 25/04/2003).
- Ordre del 21 de gener de 1985, per la qual es liberalitza el sacrifici d´equins i l´obertura d´establiments de venda de carn d´aquests animals (BOE núm. 24, del 28/01/1985).