Normativa sobre begudes i sucs.
Venda de begudes i sucs.
Normativa sanitària específica
- Reial Decret 678/2016, de 16 de desembre, pel qual s'aprova la norma de qualitat de la cervesa i de les begudes de malta
- Reial Decret 164/2014, de 14 de març, pel qual s´estableixen normes complementàries per a la producció, designació, presentació i etiquetat de determinades begudes espirituoses (BOE núm. 74, del 26/03/2014).
- Reial Decret 781/2013, d'11 d'octubre, pel qual s'estableixen normes relatives a l'elaboració, composició, etiquetatge, presentació i publicitat dels sucs de fruites i altres productes similars destinats a l'alimentació humana.
- Reial Decret 650/2011, de 9 de maig, pel qual s´aprova la Reglamentació tècnic-sanitària en matèria de begudes refrescants (BOE núm. 119, del 19/05/2011).
Anar a l'índex de normatives de Salut Pública