Especialitat professional de pastisseria 2024-25 // 370 hores
Descripció:
Programa intensiu de 370 hores distribuïdes en 9 matèries, adreçada a totes aquelles persones que vulguin cursar l’Especialitat Professional de Pastisseria en un sol any.
L’Especialitat Professional de Pastisseria 2024-25 ofereix accés global a totes les matèries de la formació garantint plaça en cadascuna d’elles.
Aquest programa ha estat dissenyat per viure una experiència educativa evolutiva a través de reptes i aprenentatges pràctics. Setmana rere setmana, l'alumne avançarà en el coneixement de les matèries primeres i l’aprofundiment en les principals tècniques dins del món de la pastisseria com: cremes i farcits, masses batudes, laminades, mousses, bescuits, brioixeria, gelats i semifreds, decoracions, rebosteria dolça i salada i la complexitat de la xocolateria.
Modalitats: 8 matèries presencials i 1 en línia
Requisits: entrevista prèvia
Preu global de les nou matèries: 1737 €
(1026 € de la formació +711 € del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
CC01A Pastisseria taller I / Dilluns de 16:00 a 18:00 / (més informació)
CC02A Pastisseria taller II / Dimecres de 18:30 a 20:30 / (més informació)
CC03A Taller de perfeccionament de pastisseria / Dimecres de 10:30 a 13:30 / (més informació)
CC04A Tot xocolata / Dijous de 11:00 a 13:00 / (més informació)
CC28A Taller de pastisseria salada / Dimarts de 16:00 a 18:00 / (més informació)
CC24A Plum’s & cheesecakes / Dijous de 16:00 a 18:00 / (més informació)
CC15A Dolços del record / Dijous de 16:00 a 18:00 / (més informació)
CC26A Mini pastisseria / Dijous de 16:00 a 18:00 / (més informació)
GRUPS EN LÍNIA Consulta requeriments tècnics
CC22A Vienoisseries / Dimarts de 16:00 a 17:00 / (més informació)
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107
Your privacy is our priority
To protect your privacy, before continuing we want to make sure that you know that, both we and our collaborators, use some “cookies” on the website to facilitate its use:
- Own and third party for statistical purposes, with which no user information is collected nor access IP addresses are recorded.
- Our own and third parties to guarantee basic functioning, such as the user session, and personalization aspects, such as the language of our pages.
We save the acceptance of cookies for 30 days to improve the browsing experience. Remember that you can delete cookies from your browser at any time. - From third parties to show you information from our social networks, such as Facebook, X, YouTube, etc. By accessing these websites you can decide whether or not you accept their privacy and cookie policies.