Petite Pâtisserie // 30 hores

Descripció:

El disseny del curs està pensat per consolidar i adequar els continguts i aprenentatges del curs de pastisseria dolça i salada al nou curs de perfeccionament de pastisseria per tal de poder obtenir i convalidar el títol d’especialitat professional de pastisseria.

Aquest curs està dirigit a tots aquells alumnes que ja han cursat el taller de perfeccionament de pastisseria dolça i salada i vulguin professionalitzar-se o perfeccionar-se en el món de la pastisseria.

 

Modalitats: presencial

Requisits: Taller de perfeccionament de pastisseria dolça i salada

Preu: 145 € 

(106€ de la formació +39€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)

Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat

GRUPS PRESENCIALS

Codi: CC05A

Horari: dj. 10:30 a 13:30h

Inici-Final: Del 20/03/2025 - 5/06/2025

Durada: 10 setmanes

 

Escola de la Dona

Espai Francesca Bonnemaison

Sant Pere Més Baix, 708003 Barcelona
Instagram de l'escola de la dona

Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous,  tarda de 15:00 a 19:00 hores

Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat

Tel. 934 049 107