Els superaliments // 40 hores
Descripció:
Els superaliments... Què són? Què ens aporten? On els trobem? Com els podem fer servir? Com els podem cuinar?
Aquest tema tan mediàtic i ple de preguntes, sovint desperta la nostra curiositat i aquest curs pretén trobar resposta a totes aquestes qüestions d’una manera engrescadora i informal.
Curs adreçat a totes aquelles persones que tenen un interès pels aliments més saludables i volen descobrir maneres fàcils i bones de cuinar-los.
Modalitats: presencial
Requisits: cap
Preu: 148 €
(116€ de la formació +32€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CN21A
Horari: dt. 11:30 a 13:30h
Inici-Final: Del 14/01/2025 - 10/06/2025
Durada: 20 setmanes
Escola de la Dona
Diputació de BarcelonaÀrea de Feminismes i Igualtat
Escola de la Dona, espai Francesca Bonnemaison
Sant Pere Més Baix, 7. 08003 Barcelona
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Tel. 934 049 107
Formulari de contacte
Your privacy is our priority
To protect your privacy, before continuing we want to make sure that you know that, both we and our collaborators, use some “cookies” on the website to facilitate its use:
- Own and third party for statistical purposes, with which no user information is collected nor access IP addresses are recorded.
- Our own and third parties to guarantee basic functioning, such as the user session, and personalization aspects, such as the language of our pages.
We save the acceptance of cookies for 30 days to improve the browsing experience. Remember that you can delete cookies from your browser at any time. - From third parties to show you information from our social networks, such as Facebook, X, YouTube, etc. By accessing these websites you can decide whether or not you accept their privacy and cookie policies.