Viennoiseries // 30 hores

Descripció:

Coneixes bé que són les viennoiseries?

S’entén com a viennoiseries un vessant de la pastisseria on s’inclou pastissos fets amb masses “seques” i riques en mantega i productes elaborats bàsicament amb masses de farines fermentades. Els brioixos i les masses laminades poden anar acompanyades de farciments o guarnició, sigui abans o després de sortir del forn. Ets dels que sempre estan amb les mans a la massa? T’agrada experimentar i gaudir de la màgia i el misteri de les transformacions de les masses en pastat, llevat i forn?

Encén el forn! Deixa't envair per la flaire irresistible i meravellosa de les viennoiseries. En aquest curs aprendràs a preparar amb facilitat receptes de masses seques fermentades i enriquides, tradicionals i innovadores, explicades i il·lustrades pas a pas.

 

Modalitats: en línia 

Requisits: cap

Preu: 106 € 

Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat

GRUPS EN LÍNIA    Consulta requeriments tècnics

Codi: CC22A

Horari: dt. 16:00 a 17:00h

Inici-Final: Del 11/02/2025 - 03/06/2025

Durada: 15 setmanes

 

Escola de la Dona

Diputació de Barcelona
Àrea de Feminismes i Igualtat

 

Escola de la Dona, espai Francesca Bonnemaison
Sant Pere Més Baix, 7. 08003 Barcelona

Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous,  tarda de 15:00 a 19:00 hores

Tel. 934 049 107
Formulari de contacte