Taller de tapes d'autor// 20 hores
Descripció:
Degustar tapes amb amics és una tradició. La característica principal és que són platets per degustar assegut amb coberts i habitualment en més d'una mossegada. Les tapes són d’origen humil, l’acompanyament d’una beguda. En l'actualitat s’arriben a grans nivells de sofisticació. D’aquí el terme de tapa d’autor, referint-se a platets creats per xefs de renom.
Però no totes són difícils de reproduir o versionar, inclús podem dissenyar les nostres pròpies tapes.
Curs adreçat a aquelles persones que vulguin conèixer com elaborar un variat ventall de tapes d’autor, adaptades a les possibilitats de l’àmbit domèstic.
Modalitats: presencial
Requisits: cap
Preu: 114 €
(75€ de la formació +39€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Sandra de Haro a través d'un correu a haromsn@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CA13A
Horari: dt. 16:00 a 18:00h
Inici-Final: Del 11/02/2025 - 29/04/2025
Durada: 10 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107
Your privacy is our priority
To protect your privacy, before continuing we want to make sure that you know that, both we and our collaborators, use some “cookies” on the website to facilitate its use:
- Own and third party for statistical purposes, with which no user information is collected nor access IP addresses are recorded.
- Our own and third parties to guarantee basic functioning, such as the user session, and personalization aspects, such as the language of our pages.
We save the acceptance of cookies for 30 days to improve the browsing experience. Remember that you can delete cookies from your browser at any time. - From third parties to show you information from our social networks, such as Facebook, X, YouTube, etc. By accessing these websites you can decide whether or not you accept their privacy and cookie policies.