Cuina marinera // 20 hores
Descripció:
Si ets amant del mar i t’agrada el peix, no et pots perdre aquesta proposta formativa. La cuina dels pescadors és una icona de la identitat marinera del litoral català. El mar ens nodreix d’infinitat de delícies, sucosos peixos, mol·luscs, mariscs, etc. Al voltant de tots aquests productes existeixen múltiples possibilitats.
En aquest curs podràs descobrir i conèixer el receptari tradicional de la cuina dels pescadors.
Curs adreçat a totes aquelles persones que volen gaudir i aprendre a elaborar i ampliar el receptari amb plats típics de les nostres costes.
Modalitats: presencial
Requisits: cap
Preu: 75 €
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Eugènia Carbonell a través d'un correu a carbonellme@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CA25A
Horari: dc. 11:30 a 13:30h
Inici-Final: Del 02/04/2025 - 11/06/2025
Durada: 10 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:00 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:00 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107
Your privacy is our priority
To protect your privacy, before continuing we want to make sure that you know that, both we and our collaborators, use some “cookies” on the website to facilitate its use:
- Own and third party for statistical purposes, with which no user information is collected nor access IP addresses are recorded.
- Our own and third parties to guarantee basic functioning, such as the user session, and personalization aspects, such as the language of our pages.
We save the acceptance of cookies for 30 days to improve the browsing experience. Remember that you can delete cookies from your browser at any time. - From third parties to show you information from our social networks, such as Facebook, X, YouTube, etc. By accessing these websites you can decide whether or not you accept their privacy and cookie policies.