Comença el darrer curs del 1r trimestre del BAF 2023
01/03/2023
©Unsplash
L'atenció a les vulnerabilitats alimentàries des d'una perspectiva de garantia de drets i no reduccionista de la necessitat
Formació dirigida per Marta Llobet, Claudia Rocío, Maria Eugenia Piola, Araceli Muñoz i Paula Duran.
Els objectius d'aquest curs son:
- Conèixer el marc institucional, conceptual i legislatiu vigent en matèria de garantia del dret a l'alimentació.
- Aprofundir en les diferents vulnerabilitats i exclusions alimentàries i en el paper dels serveis socials per a donar-hi resposta.
- Conèixer les diferents prestacions i ajuts existents en matèria d'alimentació, així com projectes innovadors que posin pel davant la garantia del dret des de l'impuls d'un sistema alimentari local, just, participatiu, inclusiu, saludable i sostenible.
- Relació entre la sobirania alimentària, l'economia local i la reducció de la pobresa.
Aquestes formacions estan adreçades a professionals municipals dels governs locals de la província de Barcelona.
Més informació, consulteu aquí
Your privacy is our priority
To protect your privacy, before continuing we want to make sure that you know that, both we and our collaborators, use some “cookies” on the website to facilitate its use:
- Own and third party for statistical purposes, with which no user information is collected nor access IP addresses are recorded.
- Our own and third parties to guarantee basic functioning, such as the user session, and personalization aspects, such as the language of our pages.
We save the acceptance of cookies for 30 days to improve the browsing experience. Remember that you can delete cookies from your browser at any time. - From third parties to show you information from our social networks, such as Facebook, X, YouTube, etc. By accessing these websites you can decide whether or not you accept their privacy and cookie policies.