Festa del Peix Senzill
Festa del Peix Senzill. Es tracta d’un acte que està finançat amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra. L'organitza l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf amb el suport de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, Escola d'Hostaleria de Sitges, Institut Joan Ramon Benaprès i el restaurant La Cucanya.
Assistents
Abigail Garrido Tinta, diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona.
Josep Maria Matas, gastrònom.
Francesc Murgadas, gastrònom.
Sergi de Seià, president de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica.
Isidre Also, director de NODE Garraf.
Rosa Huguet, presidenta de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf.
Sergi Tudela, director general de Política Marítima i Pesca Sostenible.
Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú.
Carlos Alcover, director del restaurant La Cucanya.
David Martínez, sommelier. Escola d’Hostaleria. Institut Joan R. Benaprès de Sitges.
Xavier Mestres, cuiner i membre del Senat Gastronòmic del Garraf.
Place
Your privacy is our priority
To protect your privacy, before continuing we want to make sure that you know that, both we and our collaborators, use some “cookies” on the website to facilitate its use:
- Own and third party for statistical purposes, with which no user information is collected nor access IP addresses are recorded.
- Our own and third parties to guarantee basic functioning, such as the user session, and personalization aspects, such as the language of our pages.
We save the acceptance of cookies for 30 days to improve the browsing experience. Remember that you can delete cookies from your browser at any time. - From third parties to show you information from our social networks, such as Facebook, X, YouTube, etc. By accessing these websites you can decide whether or not you accept their privacy and cookie policies.