Cloenda de la 14a edició del Cercle de Comparació Intermunicipal de Seguretat Alimentària (CCISAM)
Data: dimecres, 29 de novembre de 2023
Horari: de 9.45 h a 13.30 h
Lloc: Auditori del Pati Manning. C. Montalegre, 7. Barcelona.
L'objectiu de la jornada és presentar els resultats i les dades més rellevants de la 14a edició del CCISAM i aprofitarem la trobada per ampliar coneixements, en aquest cas sobre el Reial Decret 1021/2022, de 13 de desembre, pel qual es regulen determinats requisits en matèria d’higiene de la producció i comercialització dels productes alimentaris en establiments de comerç al detall.
Programa i ponències de la jornada
9.45 h Benvinguda
10.00 h Conferència inaugural Real Decreto 1021/2022. Higiene de los productos alimenticios en establecimientos de comercio al por menor
Blanca Ortega Medina. Tècnica superior a l’Área de Gestión de Riesgos Biológicos de la Agencia de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN).
11.00 h Pausa
11.45 h Presentació dels resultats del Cercle
Indicadors en transformació: l’efecte de factors externs
Ramon Dordal Zueras. Cap de la Secció de Suport a l'Activitat Economicofinancera Municipal. Servei de Programació. Àrea de Serveis Generals i Transició Digital. Diputació de Barcelona.
Magda Bertran Ribera. Cap de Secció de Salut Pública. Servei de Salut Pública. Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública. Diputació de Barcelona.
12.30 h Experiències municipals i debat
Sílvia Farriol Pérez. Ajuntament de Granollers.
Tamara Rodríguez Berrocal. Ajuntament de Cambrils.
Modera: Magda Bertran Ribera. Cap de Secció de Salut Pública. Servei de Salut Pública. Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública. Diputació de Barcelona.
13.30 h Cloenda