Butlletí EspaiS@lut
Juny 2024 - #140

Espai municipal

Dia Internacional d’Acció de la Salut de les dones al Prat de Llobregat

© Ajuntament del Prat de Llobregat

© Ajuntament del Prat de Llobregat

El 28 de maig, és el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones. Una jornada que té per objectiu posar en valor la importància de cuidar i garantir la salut de les dones d'arreu del món.

Històricament, i degut a diferents factors socials (treballs amb pitjors condicions laborals, cures a la llar, cures familiars, etc), les dones pateixen malalties que afecten greument al seu dia a dia: dolors crònics, ansietat o depressió, entre d'altres.

Per aquest motiu, l'Ajuntament, amb el suport de les entitats i col·lectius de la ciutat, posa en marxa un seguit d'activitats per intentar millorar aspectes com el benestar emocional o la connexió amb el propi cos.

Durant tot el mes de maig, i també al juny, el programa d’activitats combinarà propostes teòriques i pràctiques. Es duran a terme tallers per afrontar l’ansietat, activitats de moviment terapèutic o també d’autoconeixement corporal. Totes pretenen fer reflexionar a la ciutadania sobre com afecten els condicionants socials a la salut de les Dones i com posar-hi remei.

 

Contingut elaborat per l'Ajuntament del Prat de Llobregat

 

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #140 - Juny 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS