Butlletí EspaiS@lut
Maig 2024 - #139

El Servei de Salut Pública informa

Nou recurs formatiu en salut pública per a càrrecs electes

© Hemera / Getty Images

© Hemera / Getty Images

La Diputació de Barcelona posa a disposició dels regidors de salut pública un nou recurs formatiu per conèixer quines són les competències municipals en l’àmbit de la salut pública, així com les responsabilitats, els àmbits d’actuació i les principals normatives que afecten a la regidoria. 

L’objectiu d’aquest recurs és proporcionar els coneixements bàsics i les principals eines que puguin servir els regidors i les regidores de salut pública que s’incorporen al càrrec per familiaritzar-se amb la seva tasca diària i conèixer l’abast de les seves polítiques i accions.

Amb aquest recurs, en línia i de lliure accés, els càrrecs electes podran conèixer les competències de protecció de la salut que tenen assignades i el paper clau en la planificació i el desplegament de polítiques que promoguin estils de vida més saludables. 

Coneixeran també la definició de conceptes clau, la relació d’administracions que intervenen en la gestió de la salut pública i les competències obligatòries dels ajuntaments. A més, explica quin suport ofereix la Diputació de Barcelona als ajuntaments en matèria de salut pública. 

 


 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #139 - Maig 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS