Butlletí EspaiS@lut
Maig 2024 - #139

El Servei de Salut Pública informa

L’Informe d’Indicadors de Salut Local es presenta a Sant Vicenç dels Horts i Canovelles

© Ajuntament de Canovelles

© Ajuntament de Canovelles

Durant l’abril, als municipis de Sant Vicenç dels Horts i Canovelles s’han presentat les dades més destacades dels seus Informes d’Indicadors de Salut Local. Amb aquestes presentacions s’han donat a conèixer l’estat de salut de les seves poblacions i s’ha reflexionat sobre com millorar-lo. 

El 4 d’abril, es va presentar a la Biblioteca Les Voltes de Sant Vicenç Horts amb l’assistència
d’entitats, representació institucional i tècnica de l’Ajuntament. En total, hi van assistir una dotzena de persones. Realitzada la presentació, es va iniciar un debat on van aparèixer qüestions com la contaminació atmosfèrica al municipi i els seus riscos per a la salut, el benestar emocional i les accions municipals que s’estan realitzant al respecte en col·lectius com els joves. 

Presentació a Sant Vicenç dels Horts

El 19 d’abril, la presentació es va fer a la Biblioteca Frederica Montseny de Canovelles. Hi van assistir una trentena de persones procedents dels diferents serveis municipals, el CAP i entitats. El debat va ser ric i transversal sobre temàtiques com les addiccions i la salut mental, en especial a la població jove, els perfils de sinistralitat viària, i els reptes per a la salut derivats de l’envelliment i el perfil social del municipi. Es va constatar la necessitat de seguir treballant en xarxa des de totes les polítiques.

L’Informe d’Indicadors de Salut Local és un recurs adreçat als municipis de més de 10.000 habitants que es pot sol·licitar al Catàleg de serveis.

Els ajuntaments amb interès en fer la presentació de l’informe al seu municipi, ho poden sol·licitar a ssp.infoanalisi@diba.cat.
 

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #139 - Maig 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS