Butlletí EspaiS@lut
Febrer 2024 - #136

Menja saludable

El “Menja saludable” diu adeu!

©LanaSweet / Shutterstock.com

©LanaSweet / Shutterstock.com

Des del mes de febrer de l’any 2016 el Servei de Salut Pública ha compartit un espai en aquest butlletí dedicat a la divulgació dels aliments de temporada i de producció local. Aquest apartat, titulat Menja saludable, arriba ara a la seva fi per donar pas a un nou recurs de promoció dels hàbits saludables que properament es podrà consultar. 

El Menja saludable ens ha ofert de manera mensual un article descriptiu de cada aliment i dues receptes per gaudir-ne a taula, en les que l’aliment en qüestió n’era el protagonista. Ens ha facilitat informació respecte a les característiques descriptives, d’origen i de conreu, pesca, producció o recol·lecció de cada aliment. A més de descriure les seves propietats nutricionals i els beneficis per a la salut derivats del seu consum en base a l’evidència científica, en cada article s’han donat a conèixer les condicions per a l’adequada conservació de l’aliment, algunes propostes culinàries i també les racions que se’n recomana consumir.  

Els 86 articles i les seves corresponents receptes es podran seguir consultant en l’apartat de Material educatiu del web del Servei de Salut Pública.

 


 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #136 - Febrer 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS