Butlletí EspaiS@lut
Gener 2024 - #135

Espai municipal

Aprovat el Pla Local de Salut de La Llagosta 2022-2025

© Ajuntament de La Llagosta

© Ajuntament de La Llagosta

La Llagosta ha elaborat un pla de salut amb 70 intervencions que volen donar resposta a les necessitats de salut detectades pels professionals municipals, els agents de salut i la ciutadania entorn a 7 àmbits de treball identificats com a prioritaris.

 

 

El projecte, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha estat impulsat per la Regidoria de Salut Pública i expressa la voluntat del consistori de que La Llagosta esdevingui un municipi més saludable i més segur.

El foment de la qualitat de vida de les persones grans, l’atenció a les necessitats de benestar emocional i la salut mental de la població son àrees de treball que tant els professionals com la ciutadania han coincidit en destacar com a prioritàries en els procés de diagnòstic de necessitats, i s’aborden des de diferents línies estratègiques en el pla de salut. 

Precisament, una de les set línies estratègiques del pla de salut de La Llagosta se centra en l’abordatge de l’aïllament social, tot reconeixent la importància d’impulsar les relacions socials i comunitàries al municipi per garantir el manteniment i la millora de la salut de les persones, entesa des d’una perspectiva integral.

Les temàtiques relacionades amb l’entorn urbanístic i mediambiental també han estat objecte d’especial interès per professionals i ciutadania durant el procés participatiu del pla de salut, que ha aplegat a càrrecs electes, tècnics municipals, agents de salut del territori i ciutadania durant el seu desenvolupament.

L’aprovació per unanimitat del pla de salut de La Llagosta 2022-2025 és la prova del consens del govern del municipi en l’aposta per fer de la millora de la salut i qualitat de vida dels veïns i veïnes de La Llagosta un objectiu a assolir.

El pla es pot consultar aquí.

El recurs s’ofereix a través del Catàleg de Serveis.
 

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #135 - Gener 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS