Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2023 - #134

El Servei de Salut Pública informa

Trobada amb electes locals de Salut Pública

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

El diputat president de l’Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública, Josep-Ramon Mut, i la diputada delegada de Salut Pública, Gemma Tarafa, es van reunir el dia 15 de novembre amb electes de Salut Pública de municipis de més de 50.000 habitants.

 

 

 

Durant la trobada es van comentar quins són els principals reptes i necessitats que tenen aquestes ciutats i com des de la Diputació de Barcelona se’ls pot donar suport. Els responsables de l’Àrea van exposar també quines són les accions que es prioritzaran durant aquest mandat des del servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona. 

En aquest sentit, van explicar que les línies prioritàries per aquest mandat seran la salut mental per treballar la informació, la prevenció i la detecció prematura de possibles situacions de risc i la salut sexual i reproductiva per millorar la informació i prevenció a nivell local dels col·lectius més desprotegits. 

Davant el repte del canvi climàtic, a més, el servei de Salut Pública treballarà també perquè els municipis puguin garantir l’abastament d’aigua de consum humà en condicions de salubritat, així com treballar perquè les platges de la costa de la demarcació siguin un espai públic de salut i de lleure. 


Aquesta trobada és la primera d’altres que ja hi ha previstes que es faran al territori durant el mes de gener amb la intenció d’identificar possibles reptes, explorar sinergies i trobar solucions per fer-hi front.


 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #134 - Desembre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS