Butlletí EspaiS@lut
Novembre 2023 - #133

Espai municipal

Dia Mundial sense alcohol a Terrassa

© Ajuntament de Terrassa

© Ajuntament de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa per commemorar el Dia mundial sense alcohol enguany ha programat tot un seguit d’actuacions: 

  • Campanya de sensibilització sobre el consum d'alcohol “Amb l’alcohol tingues vista”.  10 OPIS a diferents llocs estratègics de la ciutat amb el missatge: “Si surts de Festa que no te l'espatlli l'alcohol”.
  • Exposició “Fes el Pas” durant tot el mes de Novembre a l' IES Can Roca. Es realitza un treball conjunt amb els professionals del centre educatiu. Treballa diferents drogues, entre elles l'alcohol.
  • Promoció del treball sobre l'alcohol en l'àmbit educatiu. Aquests dies previs al 15 de novembre es treballa amb els centres educatius la necessitat de tractar la temàtica de l'alcohol dins de les aules. Des del Servei de Salut i Comunitat s'ha editat un material educatiu per treballar la prevenció del consum d'alcohol adreçat a l'alumnat de 14 a 16 anys. Consta d'una videocàpsula i d'un guió per al personal docent per treballar-lo amb el grup classe.
  • Ruta de llum al vespre a les 17:32 (hora que es pon el sol). Elements emblemàtics es tenyeixen d'un color per simbolitzar una causa fent un horitzó de ciutat amb l'element arquitectònic típic de la Terrassa industrial: les xemeneies. Sota aquests escenaris il·luminats es fa una ruta caminant amb una persona tècnica en activitat física resseguint diferents xemeneies, el Monument a la dona treballadora i la façana de l'Ajuntament. El tret diferencial és que aquest dia i en aquest moment estan il·luminades de color per oferir la seva bellesa enmig de la foscor.


 

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #133 - Novembre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS