Butlletí EspaiS@lut
Maig 2023 - #128

El Servei de Salut Pública informa

Santa Coloma de Cervelló coneix els resultats de l’enquesta d’hàbits de salut

© Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

© Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

El 31 de març es va presentar en format virtual els resultats de l’enquesta d’hàbits de salut realitzada per l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social a l’alumnat de 4t d’ESO de l’institut de Santa Coloma de Cervelló. 

A la presentació van assistir la direcció del centre educatiu, professionals del CAP (infermera pediàtrica, psicòleg, fisioterapeuta) i tècnics municipals dels àmbits d’educació, joventut, benestar social i salut pública. 

Santa Coloma de Cervelló és la segona vegada que realitza l’enquesta. Durant la presentació els assistents van conèixer els resultats de l’enquesta d’aquest curs escolar. Aquests resultats es van referenciar amb els obtinguts pel conjunt de les enquestes realitzades a la província, i alhora també es van comparar amb els resultats de la primera onada al municipi, realitzada el 2020. 

Després de la presentació els assistents van debatre sobre els resultats. Alguns dels temes comentats van ser: l’hàbit de sortir de casa sense esmorzar, l’acceptació de l’alcohol per part de la societat i la percepció del baix risc per part dels adolescents, el fet que les noies tenen hàbits menys saludables que els nois, entre d’altres. 

Es va comentar la voluntat de treballar a partir dels resultats, i la necessitat de treballar amb programes continus i efectius, més enllà de les xerrades i tallers que fa anys que es promouen des de l’ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona (Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social).

El recurs Enquesta d'hàbits relacionats amb la salut a alumnes de 4t d'ESO es pot sol·licitar a través del Catàleg de Serveis. 

Per a més informació, consulteu el següent enllaç.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #128 - Maig 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS