Butlletí EspaiS@lut
Abril 2023 - #127

Els municipis celebren el Dia Mundial de l'Activitat Física i el Dia Mundial de la Salut

Pineda de Mar

© Ajuntament de Pineda de Mar

© Ajuntament de Pineda de Mar

En el marc del Dia Mundial de la Salut  que es celebra el 7 d’abril i amb el lema proposat per l'Organització Mundial de la Salut "Salut per a tothom", l’Ajuntament de Pineda de Mar en col·laboració amb l’Àrea Bàsica de Salut, entitats i la Gasol Foundation, ha programat un programa d’activitats molt saludables.

 

 

El dissabte, 25 de març es va donar el tret de sortida a la Setmana de la Salut, uns dies plens d’activitats i propostes per a totes les edats amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables. Durant el dissabte, al pati de l’escola Sant Jordi, els professionals de la Gasol Foundation van organitzar un viatge per La Galàxia Saludable, jocs, activitats i festa per a tothom entorn l’alimentació, el dormir, el benestar emocional i l’activitat física.

A partir del dilluns 27 de març i al llarg de tota la setmana hi ha programades diferents propostes  com és el taller de relaxació i higiene de la son, un taller de batchcooking, entrenaments personals per a joves, gimcanes, stands als mercats amb receptes saludables, contes i informació sobre salut, entre d’altres.

Des del 2022 Pineda de Mar forma part de la Estrategía de Promoción de la Salud y Prevención en el Sistema Nacional de Salud y de la Red de Ciudades Saludables.
 

Podeu consultar les activitats programades amb motiu de la Setmana de la Salud a Pineda de Mar en aquest enllaç.

Més informació.

 

 

 

 


 
 

 

 

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #127 - Abril 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS