Butlletí EspaiS@lut
Abril 2023 - #127

El Servei de Salut Pública informa

Actualització del Quadre de comandament d’ISL

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

A través del Sistema d’Indicadors de Salut Local (ISL), es proporciona als ajuntaments informació sobre l’estat de salut dels municipis i es mostra la tendència al llarg del temps. És de gran utilitat per conèixer l’estat de salut de la població i facilitar la presa de decisions en les polítiques locals. 

Aquest sistema es materialitza en dos productes: l’Informe i el Quadre de comandament d’ISL. Ambdós recursos s’adrecen als municipis de més de 10.000 habitants de la província.

 

El Quadre de comandament d’ISL és una eina interactiva i disponible en línia que recull els principals indicadors de salut del municipi i permet aplicar filtres per crear visualitzacions personalitzades.

Recentment s’ha actualitzat i s’hi poden trobar dades de demografia, morbiditat, salut mental ambulatòria, trànsit i socioeconòmiques actualitzades fins al 2021, i de salut reproductiva i mortalitat fins al 2020 (amb sèries històriques llargues). 

 

 

 

També s’hi han introduït modificacions per fer més fàcil i entenedora la navegació pel Quadre i la interpretació dels indicadors.

 

Aquells municipis que sol·liciten l’Informe d’ISL tenen l’opció de demanar també l’accés al Quadre de comandament. Per tenir-hi accés cal participar en els tallers que s’imparteixen periòdicament. El proper taller està previst per l´últim trimestre d’enguany.

Podeu consultar més informació sobre aquest recurs en aquest enllaç.
 

 

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #127 - Abril 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS