Butlletí EspaiS@lut
Octubre 2022 - #121

Dia Mundial de la Salut Mental als municipis

Viladecans

© Ajuntament de Viladecans

© Ajuntament de Viladecans

Viladecans ha creat la Taula de Salut Mental per poder donar resposta a les noves necessitats de salut emocional generades com a conseqüència de la pandèmia.

La Taula de Salut Mental de Viladecans (TSMV) és un espai de reflexió, i d’intercanvi de recursos, on es treballa en xarxa i col·laborativament per promocionar l’atenció integral de la salut mental al territori implicant a tots els agents per afrontar els nous reptes sociosanitaris que tenim per davant.

A Viladecans, la TSMV està formada per un grup motor que lidera i impulsa accions, un plenari al qual s'exposa la feina realitzada i es recullen propostes d’accions i, en funció de les necessitats s’engega grups de treball específics per dissenyar les accions a desenvolupar.

Els diferents agents del territori que la componen són: professionals de l'administració local, d'altres administracions supramunicipals i entitats del territori.

La primera acció realitzada ha estat l’elaboració d’una guia, per a les persones professionals, dels recursos de Salut Mental de la ciutat, amb els protocols de com derivar a les persones als diferents serveis, i una petita explicació del servei i de la tipologia de programes existents.

Aquest any 2022, per commemorar el dia mundial de la Salut Mental, Viladecans ha decidit realitzar tot un seguit d’actes:

 

Enllaç al cartell.

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #121 - Octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS