L'Agència de Salut Pública de Catalunya des de fa uns anys organitza les Comunitats de Pràctica i Aprenentatge (CoP), que a través de la posta en comú del coneixement que aporten diferents professionals que treballen en salut pública, proposen noves maneres de desenvolupar tasques concretes de salut pública en àmbits com la seguretat alimentària, la sanitat ambiental, etc.
Enguany, de les 18 CoPs existents, en més d'una hi participa el Servei de Salut Pública. Una d'elles és la de Garanties en petites formatgeries que elaboren formatges amb llet crua.
L'objectiu que persegueix aquesta CoP és disposar de criteris tecnològics i sanitaris per reduir els riscos sanitaris que es poden presentar en aquests productes. Aquestes, van des de la sanitat animal, la qualitat higiènica de la llet, els processos d'elaboració, fins a la posada del producte en el mercat i les condicions de consum d'aquests productes, que són cada vegada més presents en el mercat.
Formen part d'aquesta CoP, 10 inspectors de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, i com a moderador, en Miquel Martínez, tècnic del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.
Fins avui, la CoP s'ha reunit dues vegades, i han repartit les tasques a realitzar entre els diferents participants.
Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #52 - Estiu 2016
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat