Butlletí del Servei de Premsa i Xarxes socials - #3. Juny 2021

T’interessa

Renovem al 100% el Segell Infoparticipa de comunicació pública

Mapa creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural

Mapa creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural

La Diputació de Barcelona ha rebut, un any més, el Segell Infoparticipa a la Qualitat i Transparència de la Comunicació Pública, amb l'assoliment del 100% dels indicadors. El Segell, atorgat per la UAB, reconeix les bones pràctiques als webs de les administracions públiques locals de Catalunya. [+]

Aquest mes de maig la UAB ha renovat el Segell Infoparticipa a la Diputació de Barcelona en reconeixement de la seva bona tasca en matèria de qualitat i transparència de la comunicació pública. Entre els aspectes analitzats hi ha el nivell de transparència en l’explicació de qui són els representants polítics de la institució, com es gestionen els recursos econòmics, la informació que s’ofereix sobre la província i les eines que s’ofereixen per a la participació ciutadana.

Junt a la Diputació de Barcelona, 134 administracions catalanes més que han aconseguit el Segell Infoparticipa enguany. A través d’un acte celebrat a l'Auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona el 10 de maig, es va fer entrega d’aquest reconeixement als representants de les organitzacions premiades.

El Mapa InfoParticipa és una eina impulsada l'any 2012 pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) amb l’objectiu de fomentar la millores en la informació i la comunicació publicada de les administracions publiques municipals.


Consulta en aquest enllaç el Mapa InfoParticipa de Qualitat i Transparència de la Comunicació Pública.

Butlletí: @AjuntamentsDIBA
Número de butlletí: Butlletí del Servei de Premsa i Xarxes socials - #3. Juny 2021

 
 

Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials
Àrea de Presidència
Diputació de Barcelona
Rambla de Catalunya, 126
08008 Barcelona

https://www.diba.cat/web/el-diari
a/e:butlleti_ajuntaments@diba.cat

 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat