Butlletí del Servei de Premsa i Xarxes socials - #1. Abril 2021

T’interessa

Seminari web: sobre la Governança local i Agenda 2030

Suport i eines en matèria d’Agenda 2030 i de participació

Suport i eines en matèria d’Agenda 2030 i de participació

El 26 de febrer va tenir lloc el seminari web «Governança local i Agenda 2030: un nou impuls transformador» per a presentar eines i recursos adreçats als ens locals amb l’objectiu de facilitar la localització i implementació de l’Agenda 2030. [+]

A la sessió, adreçada a personal electe i tècnics dels 311 municipis de la província de Barcelona, es vam presentar la Guia pràctica per elaborar l’Agenda 2030 Local, elaborada per la Diputació de Barcelona, i una desena de recursos integrats al Catàleg de serveis de la Xarxa de Govern Local. Durant el seminari també es va presentar el procés d’implementació de l’Agenda 2030 que estan duent a terme Mataró, Manresa i Zarautz (Guipúscoa). 

La sessió va comptar amb la salutació inaugural de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i amb una ponència institucional de la vicepresidenta quarta de Polítiques de Participació, Agenda 2030 i ODS, Núria Parlon, sota el títol de «Les polítiques locals com a motor de transformació». Podeu recuperar el seminari web fent clic aquí.

Butlletí: @AjuntamentsDIBA
Número de butlletí: Butlletí del Servei de Premsa i Xarxes socials - #1. Abril 2021

 
 

Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials
Àrea de Presidència
Diputació de Barcelona
Rambla de Catalunya, 126
08008 Barcelona

https://www.diba.cat/web/el-diari
a/e:butlleti_ajuntaments@diba.cat

 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat