Octubre 2022 - #159
TwitterYoutube

Recursos

Desemboliquem l’Agenda escolar i en revelem el contingut!

L'Agenda escolar s'estrena en l'unboxing

L'Agenda escolar s'estrena en l'unboxing

L’Agenda escolar del medi ambient i el desenvolupament 2022-2023 s’estrena en la tendència de l’#unboxing, un fenomen molt present a les xarxes socials que consisteix a desembolicar un paquet i revelar-ne el contingut. Ho fa de la mà de la Jimena, una jove molt trempada que ens explica com està estructurada i de quines parts consta l'agenda, alhora que ens introdueix en la temàtica del curs.

Us convidem a visualitzar l’unboxing, clicant a l’enllaç i a fer-nos conèixer la vostra opinió. Ens podeu fer arribar els comentaris per correu electrònic a agendaescolar@diba.cat o a través del canal d’Instagram.

 

D’altra banda, us recordem que al web de l’Agenda Escolar trobareu recursos i informació complementària relacionada amb la temàtica d’enguany (qualitat de l’aire) i un recull de les activitats didàctiques tractades en cursos anteriors. També podreu seguir les històries dels quatre personatges que condueixen la història mitjançant el Genially que hem preparat i podreu accedir a la Guia didàctica per al professorat.

Més informació:

Butlletí: e-ambient
Número de butlletí: #159 - Octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

TwitterYoutube

C/ Comte d'Urgell, 187, Edifici del Rellotge, 2a planta
08036 Barcelona
gsma.accioclimatica@diba.cat
http://www.diba.cat/web/mediambient
Accés a tots els butlletins anteriors