Octubre 2021. Núm. 9

Observatori local

Promovem la governança de les TIC

wutzkohphoto / shutterstock.com

wutzkohphoto / shutterstock.com

L’ajuntament de la Roca del Vallès ha rebut una assistència tècnica per a la governança de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Aquest suport tècnic ha servit per redactar un plec de prescripcions tècniques a través del qual es contractaran els serveis de suport i manteniment de la infraestructura TIC de l’ajuntament.

L’assistència tècnica per a la governança de les TIC és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la Diputació i s’emmarca dins del capítol de sistemes d’informació municipals. El suport es pot concretar en diagnosis i inventaris dels recursos TIC; en plans directors orientats a assolir els objectius estratègics de l’ajuntament; en diagnosis per a la renovació de la infraestructura de xarxa d’àrea local a les seus municipals, o bé, com en el cas de l’ajuntament de la Roca del Vallès, en assistències per a l’elaboració de plecs de clàusules tècniques.

La Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius promou la governança de les TIC per ajudar els ajuntaments a planificar i gestionar eficientment els seus recursos tecnològics. 
 

Butlletí: Innov@diba
Número de butlletí: Octubre 2021. Núm. 9

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona